Întrebări despre colaborarea cu mine

Pot mânca după ora 18.00?

Ora la care mănânci ultima masă are importanță pentru corp. Recomand să fie cu cel puțin 3 ore înainte de somn. Asta înseamnă pentru cineva ora 18.00, pentru altcineva ora 20.00. Poți să mănânci proteină (ex: ouă, carne de pui) cu legume. Cheia, aici, este ce și cât mănânci după ora 18.00.

Vreau să slăbesc, în special, în zona burții.

Te felicit! Te lupți și tu cu această problemă, ca majoritatea clientelor mele. Noi, femeile, avem predispunere de a acumula un procent mai mare de grăsime în zona burții, pentru că depindem lunar de hormoni, naștem copii, trăim în dezechilibru emoțional. În procesul slăbitului, depozitele de grăsime sunt eliminate uniform de pe toată suprafața corpului, inclusiv și din regiunea burții. Alimentația echilibrată – conceptul cu care lucrez, te va ajuta.

Cât e sănătos să slăbesc într-o lună?

Ai un corp unic, cu procesele fiziologice și metabolice individuale. Plus, ai stilul tău de viață activ sau sedentar, cu stres sau bucurii, plin de sănătate sau boală. O slăbire sănătoasă, fără stres, dă minus de 3-7 kg. lunar. Asta este bonus când adopți zilnic conceptul oferit de mine al alimentației echilibrate, așa cum au făcut zeci de cliente.

Va trebui să gătesc separat pentru mine și familie?

Ca mamă și soție este datoria ta să menții sănătatea familiei. Gătind zilnic sănătos și echilibrat în comun pentru tine și familie, vei crea pe termen lung obiceiuri bune, sănătoase. Așa acumulezi sănatate pentru tine și pentru cei dragi. Savurați împreună bucatele preferate.

Mi se pare greu să am o alimentație echilibrată când am un serviciu solicitant sau de noapte.

Nu ești singură. Printre clientele mele am asistente medicale, șefe de birou, femei de afaceri, profesoare, mame cu copii. Pe perioada colaborării o să te ajut să îți organizezi mesele în așa fel, ca să fie potrivit regimului tău de activitate, să fii sătulă și cu alimentație echilibrată. O să-ți dau idei ce să iei cu tine să mănânci și cum să economisești timp la gătit. Rețetele tale preferate le vom adapta în dependență de regimul zi-noapte.

Nu sunt obișnuită să fac sport. Pot slăbi fără?

80% din reușita slăbitului îi revine alimentației și 20% sportului. Programele mele se concentrează pe alimentația sănătoasă și echilibrată, cu ajutorul căreia au slăbit zeci de femei. Sportul este complementar alimentației și grăbește procesul slăbitului. Activitatea fizică îmbunătățește echilibrul hormonal, circulația sângelui și a limfei, crește vitalitatea și tonifică corpul. La necesitate, voi veni cu recomandări potrivite corpului tău.

Voi primi un meniu, pe care va trebui să-l urmez cu strictețe?

Știi zicala: ,,Gusturile nu se discută.” În munca mea acesta este un principiu. Vei mânca produsele care îți plac, care îți bucură gustul și vei găti rețetele cu care ești obișnuită. Eu voi fi doar un ghid pe drumul alimentației echilibrate, care te va ajuta să construiești, din ceea ce îți place, farfurii potrivite corpului tău. Doar așa, după cum arată rezultatele clientelor mele, poți păstra silueta și după finisarea programului.

Am un stil de alimentație vegetarian. Pot beneficia de program?

Tu ai dreptul la alegere. Inclusiv alegerea stilului de alimentație. Varietatea produselor este foarte mare în această direcție. Poate nu cunoști sau nu ai cunoștințe destule ca să echilibrezi în farfurie cu ele. Așa cum susțin alte femei, cu tendințe alimentare specifice, te voi ajuta și pe tine să ajungi la rezultatul dorit cu produsele preferate.

Am devenit mamă. Alăptez. Știu că am nevoie de o alimentație sănătoasă și echilibrată. Programul oferit este potrivit mie, mai ales, că vreau și să slăbesc?

Felicitări! Este o bucurie această perioadă! Stai liniștită. 1 din 5 femei cu care lucrez este în pielea ta. Spre marea bucurie au reușit să slăbească, păstrând rolul de mamă și având plăcerea de a mânca aproape tot, din ceea ce le place, cu rețetele cu care erau obișnuite și până la sarcină. Aici nu mă refer că mîncau pentru doi. Idee cheie este variat și echilibrat. Mai ales că eu îți voi oferi idei să gătești simplu, rapid și sănătos.

ro_RORomână